Vis enkelt innlegg
Gammel 04-07-11, 10:31   #8683
Sunfrid
Medlem
 
Sunfrid sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Hvor: Akershus
Alder: 55
Innlegg: 124
Sunfrid er ny på veien

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Kanskje, her.

3 eggeplommer
ca 3 dl fløte
sukrin
natreen
vaniljeesens

Rørte flere ganger mens den stod i fryseren. Men ble rar konsistens, og knallhard !!

Det er mangel på vanlig sukker som gjør at den blir steinhard.... Lager du saftis av funligth saft blir den steinhard og tunga setter seg fast...(erfaring ) men med vanlig saft med "mye" sukker blir den normal.

Tips fra meg er å ta isen ut av frysen en stund før du skal spise den eller ikke fryse den så lenge...

__________________


Sunfrid er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo