Vis enkelt innlegg
Gammel 04-07-11, 20:40   #1
Jannik16
Medlem
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 75
Jannik16 er ny på veien

Andebryst med wokgrønnsaker og nydelig saus!

Med bilder:

http://jannikej.blogg.no/?c=1309800498

Dagens lavkarbomiddag var hiiiimmelsk! Anbefalar alle inkl dei som ikkje leve lavkarbo å prøve denne:
ANDEBRYST

Servert med thaigrønnsaker og creme fraiche/soyasaus!
2 andebryst a ca 300 g.
Smør.
Salt og pepar.

1 pk creme fraiche.Litt soyasaus.
litt sitronsaft.
1 pk thaiwok frå findus.
Snitt tynne skiver ned i andeskinnet.
Salte og pepre.
Legg skinnsida ned i ei steikepanne med litt smør.
Steik andebrystet i 5 minutt på skinnsida til feittet smeltar og skinnet får ei fin brun skorpe.
Vend brystet og steik det eitt minutt på kjøttsida.
Deretter skal det ettersteikast i ovn ved 180 grader, bruk steiketermometer, det skal være 60-62 grader når det er ferdig.
Ta ut og avkjøl, brystet skal være romtemperert ved servering.
Sausen:
Har eg rett og slett inga oppskrift på, denne må du smake deg fram til med 1 pk creme fraiche og med soyasaus og sitronsaft. Nydelig blei den ihvertfall! Bør prøvast!

Woke grønnsaker er jo ei easy sak, det beste er jo selvfølgeleg om du har ferske grønnsaker, men det hadde ikkje eg idag, denne thaiwoken var ihvertfall veldig god til:


Jannik16 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse-lavkarbo Svar med sitat