Vis enkelt innlegg
Gammel 05-07-11, 00:17   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Resturantbesøk ... Hvor går man og hva spiser man?

Jada.. ikke noe hverdagsproblem akkuratt

...Men allikevel...

En sjelden gang tar vi oss råd til å spise ute... men alle middagsretter på resturanter er jo ofte basert på at en stor del av talerkenen er dekket av KH i form av pasta, poteter i en eller annen form eller ris....

Kinamat er helt utelukket, for det er for lite mat uten risen.
Klassisk resturantmat som kokt/stekt fisk/kjøtt er basert på grønnsaker som garnityr og poteter/pasta som tilbehør...

I dag spiste jeg entrecote og spurte pent om å få mer salat stedenfor potet... det funket jo, men det blir jo fort litt lite mat da... salat metter ikke stort selv om jeg fikk mast meg til å få masse kryddersmør til enda jeg ikke skulle ha potet å ha den i...

Hva spiser dere på resturant?

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat