Vis enkelt innlegg
Gammel 08-07-11, 07:00   #2
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: Fiberrik i induksjonen

Induksjonen har en veldig begrenset liste med tillatte matvarer nettopp fordi poenget ikke bare er å telle karbohydratene, men også å velge fra mest mulig trygge karbohydratkilder. Dette slik at du videre i Atkins-programmet lettest mulig skal kunne introdusere nye matvarer og sette fingeren på hvilke du tåler og ikke tåler.

Etter to uker induksjon - eller hvor lenge du enn velger å bli i induksjonsfasen - introduseres nøtter, deretter bær. (Eller omvendt.) Et stykke lenger opp på "matvarestigen" finner du grove kornprodukter - hvor altså fiberrik hører til. Den stigen finner du i atkins-boka, og jeg vet den er gjengitt i Atkins-delen av forumet her et sted, også.

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat