65,51 karber på gryte til 5 pers
Holder på å lage en rett vi tidligere har brukt potet i,men har nå byttet ut den med aubergine.
La inn råvarene på diett.no for og se hvordan den kom ut i helhet, dette ble resultatet:
Da jeg er temmelig uerfaren med dette, lurer jeg på om noen har en vurdering i forhold til karb.innholdet?
MIDDAG
karb:
0 Kjøttdeig, First Price - 1,5 kg
11 Aubergine, rå - ca.500g i skiver
17.1 Løk, norsk, rå - 2stk i ringer
4.29 Paprika, grønn, rå - 1stk i ringer
5.72 Paprika, gul, rå - 1stk i ringer
15.4 Tomatpurê, Landlord - 2 boks
12 Tomater hakkede med basilikum & oregano, Hermetisk, Eldorado - 1 boks
0 Olivenolje vanlig ca.3 dl
Vann ca, 7dl
legges lagvis med valgfritt krydder, og kokes til kjøttdeigen er ferdig.
Sum: 65.51 g
|