Vis enkelt innlegg
Gammel 12-07-11, 16:30   #1
itzy
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Normøre
Innlegg: 7
itzy er på en erverdig vei

65,51 karber på gryte til 5 pers

Holder på å lage en rett vi tidligere har brukt potet i,men har nå byttet ut den med aubergine.
La inn råvarene på diett.no for og se hvordan den kom ut i helhet, dette ble resultatet:
Da jeg er temmelig uerfaren med dette, lurer jeg på om noen har en vurdering i forhold til karb.innholdet?

MIDDAG
karb:
0 Kjøttdeig, First Price - 1,5 kg


11 Aubergine, rå - ca.500g i skiver


17.1 Løk, norsk, rå - 2stk i ringer


4.29 Paprika, grønn, rå - 1stk i ringer


5.72 Paprika, gul, rå - 1stk i ringer


15.4 Tomatpurê, Landlord - 2 boks


12 Tomater hakkede med basilikum & oregano, Hermetisk, Eldorado - 1 boks


0 Olivenolje vanlig ca.3 dl


Vann ca, 7dl

legges lagvis med valgfritt krydder, og kokes til kjøttdeigen er ferdig.
Sum: 65.51 g

itzy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat