Nå har jeg nettopp spist noe av det beste jeg vet til middag Jeg har tidligere brukt mye paprika og løk i denne oppskriften, men siden jeg nå har begynt et nytt og bedre liv med lavkarbo så begrenser jeg det selvfølgelig. Del kylling i biter og legg i "marinade" av olje og hvitløk. Stek kyllingbitene i wok/stekepanne. I dag brukte jeg disse grønnsakene: 25 g rød paprika 25 g gul paprika 32 g grønn paprika 36 g brokkoli 22 g gulrot 36 g løk 36 g sjampinjong 29 g stangselleri 30 g aubergine Hakket opp frisk koriander som jeg vendte lett inn i grønnsaksblandingen når den fortsatt var i panna. Ved siden av raspet jeg ca 100 g blomkål som jeg kokte lett. Totalt kom jeg da på ca 10-11 karbohydrater i denne porsjonen som ble litt stor for en person, men som jeg nå koste meg med restene av Dersom man ikke er så glad i koriander så kan man jo sløyfe det da eller bruke noe annet. Håper det kan falle i smak hos flere