Tråd: Gjær
Vis enkelt innlegg
Gammel 13-07-11, 15:06   #5
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Gjær

Jeg har laget dette brødet, men droppet pofiber og brukte istedet 1 ts JBK, 4 ss bakemiks (som er hvetegluten og melkeproteiner) og en ss kokosmel. Det hevet fantastisk bra, men ikke dropp bakepulveret for det. Tok først en runde heving med gjær, så slo jeg røra sammen og tilsatte bakepulveret før det gikk i formen. Dette for at futtet ikke skulle gå ut av pulveret under hevingen.

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat