Vis enkelt innlegg
Gammel 15-07-11, 22:00   #23
Cherry
Seniormedlem
 
Cherry sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Tromsø
Innlegg: 1.828
Cherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt av

Sv: Hvor lenge må jeg vente før det løsner?

Opprinnelig lagt inn av Kikki71, her.

Takker igjen for gode svar! Skal spise som jeg gjør, men krympe porsjonene så kcal går ned! Bruke cocosa i kaffen for å få nok fett osv!
Når det gjelder hva jeg spiser, tror jeg ikke problemet ligger der.... Har lest masse og bruker oppskrifter både herfra og fra Frisk med lavkarbo og Matglede med lavkarbo! Det går mye i egg og bacon til frokost, kokt egg, majones, gulost og litt kjøttpålegg på jobben, fet fisk eller kjøtt til middag! Tilbehør brokkoli og blomkål eller salat med rømmedressing! Koker ofte ut stekepanna med fløte! Bruker meierismør! Spiser ikke frukt eller noe annet jeg ikke skal.Bruker cocosa i kaffen to ganger pr dag, og en fløteskvett! Et glass Pepsi Max i ny og ne!
Noen kommentarer?? :-)

Jepp, det kan hende du spiser noe du ikke tåler vettu og at årsaken til platået lgger der

__________________

Cherry er avlogget   Min kostholdsfilosofi: A little bit of this, a little bit of that Svar med sitat