Avocado kan spises fra den begynner å bli bittelitt my til den en nesten ssom grøt inni.... så lenge den ikke har blitt brun Jo mer moden den er desto mer nøtter smaker det av den og jo mindre bitter er den. Jeg liker den best litt fast, men om du skal mose den så kjøp en som er godt moden. Avocado med grønnt skall er vanligvis altfor faste til å moses, men kan være passe myke til å skjære i terninger i salat fx. Jeg bruker avocado til: Guaquamole (er det sånn det skrives tro???) som tilbehør til taco eller som dip: 2 godt modne avocado 1/2 sitron eller lime 1/2 boks seterrømme 3-4 store fedder hvitløk salt pepper 1/4 ts koriander evt bittelitt sterk chilli Bland alt i hurtigmikser og du har verdens beste dip Skåret i terninger i salatblanding Som den er, delt i to med kaviar i hullet etter kjernen. gjere sammen med reker også Men avocado er noe man må like smaken på... liker du fx ikke nøtter kan det godt hende du ikke liker avocado også