Vis enkelt innlegg
Gammel 16-07-11, 21:52   #9
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Avokado, hvordan tilberede og servere den

Skjær i den til du når steinen. Kast steinen og bruk skje for å ta ut fruktkjøttet fra skallet. Jeg bruker slike skje-biter i salat med salt på. Det pluss dijon sennep funker som dressing for meg. Litt sitronsaft kan tilsettes ( mat for å senke GI (Fedon-råd). Kan man ikke skjære i den med skje er den ike helt moden ennå. Er den brun eller svartaktig inni er den harsk og må ikke spises.

Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat