Vis enkelt innlegg
Gammel 17-07-11, 17:56   #36
Chalos
Medlem
 
Chalos sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Trodheim
Innlegg: 141
Chalos er på en erverdig vei

Sv: Trenger *venninner* å gå ned 20 kg med

Opprinnelig lagt inn av LadyLike, her.

Takk, jeg håper på det beste. Men jeg er klar over at det er normalt å ikke gå ned på en stund i starten fordi kroppen venner seg til dette + jeg har jo drukket Cola Zero til middagen i går og litt mindre lavkarbo vennlig mat.

I dag har jeg spist for lite fordi vi ikke hadde noe særlig lavkarbo vennlig i huset. Skulle egentlig handle i går men det ble glemt pga soool og badetur og Kinamat

Jeg pleier alltid å være flink til å spise, må heller begrense inntaket enn at jeg må tvinge i meg. Men i dag spiste jeg kun 2 egg + bacon til frokost (hadde ikke rømme, fløte, cremefraish eller noe annet) + middag kl 5. Jeg må nok ta meg litt mer middag senere i dag, er nok ikke helt mett enda

Min største synd er at jeg drikker for lite....

Ja, det er jo vanlig at vekten står litt stille innimellom, men er bedre det enn at man går opp

Jeg drikker Pepsi Max nesten hver dag jeg, men har en bitteliten regel da, at for vert glass med PM jeg har lyst på skal jeg drikke minst 2 glass vann.. Funker litt på å få i seg nokk veske..

Jeg hadde også perioder der jeg drakk for lite, og da ble jeg mye fortere sulten, men etter jeg begynte å drikke mere føler jeg at jeg er på rett vei..

Det skal ikke være enkelt

__________________



.:Ting Tar Tid - Håper Og Nå Målet:.
Chalos er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat