Vis enkelt innlegg
Gammel 17-07-11, 23:09   #9
krokodillen
Medlem
 
krokodillen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 441
krokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt likt

Sv: Fjelltur og lavkarbomat

Finnes noen tidligere tråder på dette, søk på for eksempel telttur, så finner du dem nok.

Fenalår, ferdig skavet opp.
Stekt og frosset kjøttdeig til en av de første dagene.
Ferdig oppskåret ost.
Nøtteblanding som mellommåltider / del av lunsjen.
Frokostblanding av nøtter og frø, mye energi per volum. Vi hadde i litt havregryn og tørrmelk også, litt mer karbohydrater, men greit nok for oss. Blandet ferdig hjemme, og fylte opp små tøyposer (av teltduk-stoff). Bare å blande med kaldt vann, kjapp frokost.
Små tomater og slikt er luksus, men det blir fort for mye å bære på for mange dager. Plukke litt langs stien? Løvetannblader og turt. Men da bør du være stødig i artskunnskapen. Samt sopp?
Røde linser og quinoa trenger ikke koke lenge, vi har lurt på å bruke dette som erstatning for hurtigris og potetmos som vi pleide bruke før. Men har ikke prøvd ennå.
Ferdigstekte karbonader, til en av de første dagene.

Real turmat inneholder en god del karbohydrater, og det er ikke så mye mat for en skikkelig lang dag i fjellet heller.

Vi har lurt på å kjøpe vår egen dehydrator. Det finnes egne vakuumpakkere å få kjøpt, også. Men begrenser oss foreløpig - blir barnevennlige basecamper for oss de første årene framover.

krokodillen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Litt fetere Fedon uten fruktose Svar med sitat