Vis enkelt innlegg
Gammel 19-07-11, 20:57   #9040
Huldr
Gudinne
 
Huldr sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Alder: 52
Innlegg: 11.131
Huldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

NÅ begynner jeg å skjønne! Jeg har jo ikke lagt merke til at jeg kan veksle mellom de forskjellige nivåene inne på nettsiden og se hvor stor premie hvor mange rette gir. Men et annet forvirrende moment er rekkepris. Hva betyr det? Jeg betalte 50 spenn for en kupong med ti rekker, altså nivå to til ti, pluss en ekstra nivå ti. Så, enten har jeg vunnet 30 kr, eller så har jeg vunnet 200.

Ikke får jeg logget inn noe sted for å se premien heller. Det kreves visst ganske fancy greier for å bli nett/mobilspiller. Jeg får heller gå til en kommisjonær og lese av kortet spillkortet mitt i morgen.

Da er rekkeprisen 5 kr: https://www.norsk-tipping.no/spill/keno

Ganske innvikla spill, gitt!

Litt historie :

Sitat:

Ordet "Keno" har Franske eller Latinske røtter (Fr. quine fem vinnende nummer, L. quini fem hver), men alt tyder på at spillet oppstod i Kina for over 2000 år siden. Legenden sier at oppfinnelsen av spillet reddet en historisk by i krigstider, og at spillets popularitet hjalp til med å samle inn penger for byggingen av den Kinesiske Mur. I følge en kilde ble Keno resultater sendt ut fra de største byene til omliggende landsbyer ved hjelp av brevduer. Etter hvert ble introduserte Kinesiske immigranter Keno til vesten da de krysset Stillehavet for å hjelpe til med å bygge toglinjer på tvers av Amerika på 1800-tallet.

(fra http://casinochance.com/no/help/keno.html)

Huldr er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Intuitivt