Vis enkelt innlegg
Gammel 22-07-11, 13:33   #67
Cherry
Seniormedlem
 
Cherry sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Tromsø
Innlegg: 1.828
Cherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt av

Sv: Har fått en helt ny gutt i hus!

åh, jeg blir så glad og samtidig så motløs når jeg leser dette. Jeg jobber på skole og vi har en sånn "klassisk" umulius som det virker som alle sammen bare har gitt opp, og lar han styre med sine sinneutbrudd og raserianfall. Spiller ingen rolle, vi bare låser han inne liksom...

Jeg satt meg ned med gutten etter første gang han slo meg ned og snakka med han om mat og hva han spiste, når han spiste og når han som regel ble sint og sånn. Jeg har siden den gang sett ett klart mønster på at han får 99% av utbruddene sine like før lunsj og i siste time.

Frokost: Brødskive med nugatti eller brødskive med syltetøy eller banos.
Lunsj: Brødskive med nugatti eller brødskive med hvitost og kaviar

Vi er fruktskole og han spiser som regel en frukt også til lunsj.

Middag: Klassisk norsk kost

Jeg har prøvd gang på gang på gang å ta opp at kostholdet hans kanskje er skyld i mange av utbruddene hans. Han har KLASSISK diabeteskropp 11 år gammel, og når han blir sint så fader han helt ut. Jeg mener det, han blokkerer helt ut, og utbruddene hans skjer på sekundet, man rekker ikke å se den komme med mindre man er vant til utbruddene hans.

Og jeg blir avfeid og avfeid. Gutten har adhd, blablabla, må medisineres og noen jeg kjenner sier at han må på lukka avdeling fordi han er gal. Og det er så SYND, for jeg er skråsikker på at en endring i kostholdet hans ville fått en litt roligere og harmonisk gutt Jeg føler det at vi svikter han, alle mann&kvinner.

__________________

Cherry er avlogget   Min kostholdsfilosofi: A little bit of this, a little bit of that Svar med sitat