Vis enkelt innlegg
Gammel 24-07-11, 17:17   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Fiberhusk og frityr funker IKKE! Noen alternativer?

jeg skulle lage tapas til oss i går kveld og da er frityrstekte osteboller et absolutt MUST her i huset
Men i oppskriften skal det jo være en liten del hvetemel (tydeligvis for å holde bollene sammen når de stekes)

Vel jeg tenkte som så at jeg sikkert kunne bytte ut hveten med litt fberhusk og st det ville bli greitt og som sagt så gjort.
Røren så grei ut den, helt til den kom oppi oljen... da fløt bollene helt ut og ble til flytende flak som løste seg opp i oljen...

Måtte jo bare ty til gluten da... ikke hadde jeg hvetemel nesten heller, så det ble en liten dæsj hvetemel og en litt større dæsj durumhvete som måtte dures ganske kraftg i foodprosessor og litt ekstra vann, så ble det da osteboller til slutt...

Men er det ikke mulig å lage fritert mat uten hvetemel?

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat