Sv: Dyrt med lavkarbo?
Opprinnelig lagt inn av BenteR, her.
Jeg kjøper ikke kokosmel eller mandelmel.
Har funnet ut at jeg liker aller best å male opp selv.
Jeg tar 1/3 kokosmasse og 1/3 valnøtter og 1/3 mandler og kjører det i foodprossoren til konsistensen er rett. Oppbevarer melet mitt i vakumtett boks i kjøleskapet.
JBKM bruker jeg noe av, men selv i en stor familie som jeg lever i, går det ikke mer enn 2-3 glass i året vil jeg anta.
Det samme med sukrin og sukrinmelis; bruker såpass lite av det at jeg antar en pose av hver er rikelig i året (jeg baker kake 2-4 ganger i måneden).
Steviaen kommer til å vare i flere år....
Fiberhusk går det nærmere to pakker av vil jeg tro.
Skal jeg ha noe knask, går det ofte i rista gresskarkjerner eller stekt ost, så jeg bruker iallefall mye mindre på knask og kosemat.
Bruker du dette hjemmelaget "melet" i for eksempel pannekaker og lignende? Hvor lenge holder det seg i kjøleskapet?
|