Vis enkelt innlegg
Gammel 25-07-11, 16:27   #24
Peaches
Juniormedlem
 
Peaches sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Bergen
Innlegg: 38
Peaches er på en erverdig vei

Sv: Dyrt med lavkarbo?

Opprinnelig lagt inn av BenteR, her.

Jeg kjøper ikke kokosmel eller mandelmel.
Har funnet ut at jeg liker aller best å male opp selv.
Jeg tar 1/3 kokosmasse og 1/3 valnøtter og 1/3 mandler og kjører det i foodprossoren til konsistensen er rett. Oppbevarer melet mitt i vakumtett boks i kjøleskapet.
JBKM bruker jeg noe av, men selv i en stor familie som jeg lever i, går det ikke mer enn 2-3 glass i året vil jeg anta.
Det samme med sukrin og sukrinmelis; bruker såpass lite av det at jeg antar en pose av hver er rikelig i året (jeg baker kake 2-4 ganger i måneden).
Steviaen kommer til å vare i flere år....
Fiberhusk går det nærmere to pakker av vil jeg tro.
Skal jeg ha noe knask, går det ofte i rista gresskarkjerner eller stekt ost, så jeg bruker iallefall mye mindre på knask og kosemat.

Bruker du dette hjemmelaget "melet" i for eksempel pannekaker og lignende? Hvor lenge holder det seg i kjøleskapet?

Peaches er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo.. Svar med sitat