Vis enkelt innlegg
Gammel 30-07-11, 11:53   #19
Vegard L
Medlem
 
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 407
Vegard L er veldig godt liktVegard L er veldig godt liktVegard L er veldig godt liktVegard L er veldig godt liktVegard L er veldig godt liktVegard L er veldig godt liktVegard L er veldig godt likt

Sv: Ketolyse: Frukt dersom under karbgrensa?

Opprinnelig lagt inn av bente1, her.

Se på denne linken her, så frister kanskje ikke frukt like mye i framtiden

http://espenrostrup.com/2011/05/23/f...s%C3%B8t-smak/

Denne forskningen tyder faktisk på at fruktose er værre for kroppen enn glucose.....

Men nå er hovedkilden til fruktose i kostholdet ikke frukt, men sukker. Fruktoseinnholdet i frukt er ikke så høyt egentlig, mesteparten av karbohydratene i frukt er glukose.

Du har misforstått innlegget til Rostrup om du konkluderer med at frukt er usunt. Han nevner forøvrig ikke frukt i teksten en eneste gang.

Vegard L er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo, uprossesert mat... Svar med sitat