Vis enkelt innlegg
Gammel 30-07-11, 13:42   #22
taraquin
Medlem
 
Medlem siden: May 2011
Innlegg: 291
taraquin er virkelig snilltaraquin er virkelig snilltaraquin er virkelig snilltaraquin er virkelig snill

Sv: Ketolyse: Frukt dersom under karbgrensa?

Opprinnelig lagt inn av bente1, her.

Se på denne linken her, så frister kanskje ikke frukt like mye i framtiden

http://espenrostrup.com/2011/05/23/f...s%C3%B8t-smak/

Denne forskningen tyder faktisk på at fruktose er værre for kroppen enn glucose.....

Å dra inn frukt i denne sammenhengen blir idiotisk og det er heller ikke det Espen skriver. Frukt inneholder lite fruktose eks banan som inneholder 5 gram pr 100 gram, mens brus inneholder 5 gram pr dl og de færreste drikker 1 dl alene. Alle sukkerholdige varer med rørsukker, brunsukker etc inneholder derimot mye fruktose. Studier gjort på fruktose fra frukt viser positive effekter på vekt, blodsukker, insulinresistens osv. Studier gjort på fruktose fra rørsukker viser ikke det samme og ofte negative effekter. Å sammenligne fruktose fra brus med frukt og si at det er usunt i moderate mengder blir som å se at mettet fett er usunt fordi pommes frites og potetgull er usunt...

Les f.eks denne: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=46263

Utfordring: Vis meg en studie hvor frukt\grønnsaker er brukt som eneste fruktosekilde som viser de samme negative resultatene som det å drikke store mengder fruktose fra brus etc viser.

taraquin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Karboredusert-middelshavs-periodisk faste Svar med sitat