Vis enkelt innlegg
Gammel 31-07-11, 14:20   #1
Noenkiloformye
Medlem
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Trondheim
Innlegg: 284
Noenkiloformye er på en erverdig vei

Det er ikke lett å få i seg nok fett

Jeg har problemer med å få i meg nok fett føler jeg. Bruker kun smør (og er veldig generøs med den og) når jeg steker, med mindre jeg steker pannekaker, for pannekaker lavkarbo style setter seg fast i pannen så da bruker jeg olivenolje. Men ellers strever jeg med fettet. Jeg liker nemlig ikke matvarer som majones, rømme, CC osv. Det smaker liksom litt sur melk, og jeg er ikke glad i melk.

Så da lurer jeg igrunn på om noen har oppskrifter på fettholdig mat. Eventuelt hvordan man kamuflerer smaken på mat med litt spesiell smak (litt sur smak). Stekte hodekål i smør og tilsatte fløte og krydder, og det smaker ok så lenge man krydrer nok. Men koker ikke kål til frokost og kvelds.

Har brukt søkefunksjonen her, og funnet at noen shotter olje for å få i seg nok fett. Men ser helst at jeg slipper den

Prøver å komme meg opp i ca 75% fett om dagen, men hvor mange gram vil det tilsi? Veier ca 117 kg.

Noenkiloformye er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert. Svar med sitat