Vis enkelt innlegg
Gammel 04-08-11, 22:13   #45
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Student/økonomi

Opprinnelig lagt inn av Carisma, her.

Er ikke den som svenskefiletene? Full av vann og salt og fyllstoff

Jeg mener bestemt at det ikke lov å etterfylle særlig vann/lake i kylling i Norge på grunn av salmonella.
Det er 10 prosent vann og i FP sin kyllingfilet, kontra 25/30 i svenske fileter.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat