Utregning, hva har jeg spist?
Lurer på noen ting... igjen 
Hvordan regner man ut den totale mengden av diverse (fett, protein osv) i en matrett, og per 100g?
Eksempel:
Kjøttkaker. Kjøttfarse av svin og storfe (E 232, protein 17%, kh 0% fett 18%, andel bindevevsprotein 15% per 100g) Brukte hele pakken på 500g.
Blandet med to store egg, 1ss hakket purreløk og litt krydder. Spiste 60g av dette, men aner ikke hvordan jeg skal få lagt det inn på diett.no i og med at jeg ikke kan utregningen, og denne typen utregning er ikke min sterke side 
Og så var det proteinene. Får liksom ikke noe klart svar på hvor mye jeg trenger, men om vi sier 1g per kg kroppsvekt, hvor ille er det å få i seg for lite? Er redd det går av muskelmassen. Kan jeg kjøpe protein produkter for å komme opp til rett nivå? Proteinshake som et mellommåltid, eventuelt lunsj?
Om så, hvilken type er best, og hvor får man kjøpt de?
Er jo ikke sulten, og vil ikke tvinge i meg masse mat, det blir jo helt feil 
Håper noen kloke hoder kan svare meg her 
|