Vis enkelt innlegg
Gammel 11-08-11, 22:54   #10
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Lavkarbobrød med gjær

Jeg følger ikke oppskriften som står her om du søker etter jukseloff i oppskriftsdelen. Jeg hadde bare egg så jeg brukte bare egg og salt. Det funka utmerket.
Pisk 8 eggehviter stive med salt mens du venter på at ovnen skal bli varm. Sett den på 200 grader. Bevar plommene for de skal vispes inn i hvitene når de er stive. Når det er gjort er ovnen klar. Hell massen i en lanpanne med kanter på bakepapir. Stek i 15 minutter ca. Jeg delte den opp i 4 deler a' to egg,altså. De holder seg ikke så mange dager i kjøleskap men kan fryses. Så å lage to posjoner samtidig er jo greit.

Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat