Vis enkelt innlegg
Gammel 13-08-11, 08:32   #8
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Sv: Hva får brødet til å henge sammen?

Glutemel er overhode ikke karbefritt. Det inneholder 20 karber pr 100g. Jeg vil ikke uten videre anbefale å bruke store mengder glutenmel...dette limaktige stoffet har ikke så gunstig invirkning på fordøyelsen vår..men som tilsettning er en skje eller to ok i brøddeigen.
På den positive siden inneholder glutenmel ca 75g proteiner. så helt galt er det jo ikke om du ellers tåler det bra.

__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat