Vis enkelt innlegg
Gammel 16-08-11, 18:49   #2
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Chillikrydder/cayennepepper

Kajenne: http://www.matvareguiden.no/Kajenne-cayenne

Sitat:

Pulveriserte, ekstra sterke røde chilifrukter. Kajenne kan inneholde en eller flere sorter lange, smale chilifrukter. En liten klype kajenne er vanligvis nok til å krydre en hel rett.
Bruksområde.

Krydderet er svært populært i Latin Amerika og India og blir brukt i Tabasco Sauce, chilisaus og karripulver.

Chilipulver: http://www.matvareguiden.no/Chilipulver

Sitat:

Chilipulver er en blanding av forskjellige kryddere og tørket chili, og kan inneholde svart pepper, spisskarve, oregano, paprika, nellik og hvitløk. Det er skarpheten på de tørkede chiliene som bestemmer hvor sterkt chilipulveret er.
Bruksområde.

Det gir smak og farge på ris og pasta.

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat