Vis enkelt innlegg
Gammel 17-08-11, 13:53   #1
Lava
Seniormedlem
 
Lava sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Filleby
Innlegg: 19.762
Lava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastisk

Gryte fra Indonesia

500g svinekjøtt
1 løk
1/2 rød paprika
1 ss smør
1 pose sjysaus (3g kh pr 100)
1 boks ananas i biter (usøtet, 230g)
1 ss soyasaus

Skjær kjøttet i biter, løk i ringer og paprika i strimler, og brun alt sammen.
La det surre ved svak varme mens sausen lages. Laf sjysaus etter anvisning på posen. Tilsett kjøtt, løk og paprika og ananas uten lake.
La dette småkoke noen minutter. Smak til med soyasaus og litt av ananaslaken.
Kan serveres med pasta og/eller en salat.



Oppskriften er ikke laget av meg, men ærlig og rederlig lånt fra ei bok. Men den var så god at jeg ville dele med dere.

Lava er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver noe annet... Svar med sitat