Vis enkelt innlegg
Gammel 19-08-11, 09:35   #2
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Endelig kommet igang igjen

Opprinnelig lagt inn av bean, her.

Nå etter mange år er jeg endelig kommet meg igang igjen.
Bare lurer på en ting, gikk ned 5 kg de to første ukene. Og de to neste sto alt stille, hadde utslag på stikken........ Er dette normalt?
Merker på klærne at det er blitt litt mere plass der...

Helt normalt. Den første uka/de første ukene slipper du masse vann mens du bruker opp karbohydratene "i systemet". (Karbohydrater binder vann.) Dette varer sjelden lenger enn en drøy uke.
Den neste uka er kroppen i sjakk og kan finne på å lage helvete (hodepine, slapphet - i utlandet kalles fenomenet "carb flu") mens den sakte og motvillig omstiller seg til å forbrenne fett. I denne uka står det ofte stille.

Litt avhengig av hvor lang tid det tar kroppen din å få fart på fettforbrenningen og komme over "carb flu" så begynner vektnedgangen pånytt. Da mer rolig for de fleste. 1/2-1 kg er maks man kan/bør forvente etter dette. (Varierer veldig fra person til person. Generelt er det sånn at om man har lite å gå ned så blir det også lite i uka.)

Selvfølgelig er det ikke som beskrevet for alle... Enhver kropp sin egen variasjon over temaet. Men generelt så har man som regel "vannslippingsfase", "carb flu" og så "lavkarbo som hverdag" (forhåpentligvis også med nedgang om det er målet)...

Lykke til!

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat