Vis enkelt innlegg
Gammel 21-08-11, 22:35   #3
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Hva med oss som ikke tåler melk, egg og gluten?

Jeg tåler heldigvis egg... og kan skrive under på at det går helt fint uten gluten og melk. (Melk/melkprodukter kan ofte erstattes med kokosmelk/-krem. Man kan til og med lage egen youghurt på det. )

Fettet du spiser kan komme fra bacon, laks, kaldpresset olivenolje, ørret, and og kylling (med skinn) makrell, lammekjøtt, nøtter, frø, avokado, kokos og kokosfett osv. Begynn med å velge kjøtt med fett i stedet for magert...

Om det er laktose du ikke tåler så finnes det en del laktosefri produkter - og de aller fleste tåler smør eller ghee.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat