Vis enkelt innlegg
Gammel 06-10-05, 09:49   #3
Anne
Tar i mot hjelp....
 
Anne sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
Anne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastisk

Sv: Forslag til middager med seifilet?

En minivariant av Komkaris seifilet i Microovn:

Bland Creme Freshen med et par teskj. tomatpure (eller en boks hermetiske tomater) og en ss olje før den helles over fiskeretten.

I tillegg kan du skjære løken i båter(for å få litt å bite i) og ha i feks en skivet gulrot.

Eventuelt kan du ha over litt ost før den settes i ovn.

Stekes på 150 grader i ovn m/termometer. Stikk termometeret i den tykkeste fiskebiten. Sett gradene på ca 65, så får du saftig og fin fisk (den etterstekes fort noen grader på bordet)

__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn

Sist redigert av Anne : 06-10-05 kl 10:13.
Anne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP Svar med sitat