Vis enkelt innlegg
Gammel 23-08-11, 21:51   #2
Imp
Seniormedlem
 
Imp sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Hurum
Alder: 46
Innlegg: 1.075
Imp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlys

Sv: Ny på ketose, antall karbo, pcos, behandling?

Heidu, og velkommen!

Har du sett dette underforumet? http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=80

Syns jo det er bra at du har visst om denne diagnosen så lenge, og at du har vært bevisst på kostholdet. Dermed syns jeg også det er rart at du ikke har hatt mensen på så lenge, men har du spist lavkarbo? Man kan jo spise sunt selv om man ikke spiser lavkarbo, tenker jeg på. Grovbrød, frukt osv er jo også sunt.
Snakker for meg selv nå, men jeg kan ikke spise det mange andre anser som sunt. Var som deg, hadde ikke mensen. Jeg har begynt på lavkarbo to ganger. Første gangen fikk jeg mensen etter to uker. Andre gangen tok det bare en uke. Og jevne sykluser etterpå. Så jeg personlig har veldig klokketro på dette, og er det pcos du har burde lavkarbo gjøre susen for deg, tenker jeg.

Jeg syns absolutt det er greit at du bare kjører på med lavkarbo. Legen burde være positiv til det, ellers vet han ikke så mye om pcos og hva som er godt der.

Ellers ser det vel greit ut med massetrening og å gå i ketose (det gjorde ikke jeg),men hvor mange dl med yoghurt/bær spiser du om dagen? Jeg er også veldig glad i dette, men holder meg til en porsjon om dagen (1-2 dl) fordi det blir tross alt en del karber av bær og yoghurt. Og jeg blander i fløte (har jeg tid så pisker jeg den først, da blir yoghurten herlig luftig), og har i litt malte nøtter.Noen ganger tar jeg i kakao istedet for bær,da blir det sjokoladeyoghurt.

Håper at dette gjør susen for deg! Lykke til!

__________________

(Tio)mamma til Snuppa 07 og Fjokken 10 og gift med Skycrane
Barna våre er et resultat av lavkarbo da jeg har PCOS
Og så er jeg minus 27 kg!



Imp er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat