Vis enkelt innlegg
Gammel 25-08-11, 18:37   #1
Fitnessa
Nytt Medlem
 
Fitnessa sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2011
Hvor: Trøndelag
Innlegg: 2
Fitnessa er på en erverdig vei

Arne Brimis: Entrecote med blåmuggost

Arne Brimi: På Vianvang serverar eg alltid god ost som ein viktig del av eit måltid. Blant mine favorittar er Gangstad sin Edel Blå.

Entrecote gratinert med Edel Blå
- 4 stk. entrecote
- Litt olje, salt og pepar
- 4 rause skiver Edel Blå, à ca. 50 g

Brun entrecoten i varm panne med olje. Krydre med salt og nymalt svart pepar. Vidaresteik entrecotane i ovn på 225 grader i 6-10 min.

Ta kjøtet ut og la det kvile like lengje som det var steikt i ovn. Legg osteskivene på entrecotane og sett i ovn på grill til osten er gyllen. Server med smørstekt god sopp, steikt brokkoli eller andre gode grønnsaker.

__________________


Fitnessa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: KETOLYSE Svar med sitat