Vis enkelt innlegg
Gammel 26-08-11, 10:41   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

MÅL: Få 8-åringen til å spise skikkelig fisk!

Min 8 år gamle sønn er forsåvidt glad i mat, men helst KHbomber.
Faren HATER fisk og det har han alltid sagt veldig høyt, dermed sluttet min lille gutt å spise fisk på et tidspunkt når han innså at faren ikke annså det som mat engang

Det er 3 år siden vi flyttet fra faren og mannen jeg bor sammen med nå er heldigvis altspser. Det hr hjulpet mye på så mangt, men hele fiskestykker er fortsatt håpløst.

Han liker:
Fiskepinner
Fiskepudding
Fiskeboller
Fiskegrateng

Spiser ikke:
Kokt eller stekt fiskefillet.

Tanken er å få i ham mer fisk enn før, og ikke bare farseprodukter.

Jeg vil lage fiskepinner og gratenger selv, men så skal jeg helst ikke ha hvete/gluten da jeg blir veldig dårlig av det. Ser ut til at jeg har en delvis kamuflert glutenintoleranse

Hva kan jeg bruke som grilljermel istedenfor kavring?
Og kan jeg lage hvit saus til grateng uten hvetemel? Har prøvd med JBKM, men det ble ikke tykkt enda jeg fulgte oppskriften... det la seg bare i bunnen uansett hvor mye jeg rørte. Lurer på hva jeg gjorde feil???

Er det andre lure måter å bruke fisk på som kamuflerer fisken litt uten å ødelegge den med masse hvete?
Fiskekaker fx? Er det bare å male den og tilsette fløte, krydder og egg?
Andre gode tips?

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat