Sv: MÅL: Få 8-åringen til å spise skikkelig fisk!
Rosa fisk da?
1 pk seifilet
2 middels løk
2-3ss smør
2 bokser med hakket tomat (gjerne m/hvitløk eller oregano)
2-3 buljongterninger
1 boks rømme/CF
grønnsaker etter smak og behag
Salt, pepper
Hakk løken og stek den gylden sammen med smøret i en stor kaseroll (samme kaserolle som resten skal oppi etter hvert).
Legg i grønnsaker i biter (gulrot, blomkål og brokkoli er godt) på løksenga. Del fisken i biter og legg oppå der igjen.
Hell over tomat + rømme og ha i buljongterningene. Sørg for at fisken er dekket.
La trekke til fisken er kokt og grønnsakene al dente. Smak til med salt og grov pepper. Rør minst mulig om du vil ha mulighet til å kjenne igjen fisken.
Server med potet for de som ønsker det.
Var veldig populært hos oss til jeg måtte avstå fra melk...
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
|