Sv: Hjelp, jeg trenger råd om fett!
Opprinnelig lagt inn av jeef-micro
mulig du synes jeg maser, men hvorfor er mettet fett best å steke i? jeg er litt avhengig å forstå hvorfor...
Klart du ikke maser, bare spør i vei du. 
Mettet fett er best å steke i fordi det er mer stabilt når det gjelder varme, fettsyrene lar seg ikke ødelegge så fort som det umettet fett gjør. Og fett som er ødelagt ved høy varme = transfett, så og si det verste vi kan få i oss!
Det er derfor det er ugunstig å steke i feks margarin. Rapolje tåler litt mer varme, men ikke så mye at jeg tør å steke i det.
Godt stekefett er:
*Kokosfett (ikke extra virgin)
*meierismør
*Ghee (klaret smør)

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|