Vis enkelt innlegg
Gammel 27-08-11, 19:01   #20
Divegirl
Juniormedlem
 
Divegirl sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Alder: 53
Innlegg: 11
Divegirl er på en erverdig vei

Sv: Dagbladets lavkarboartikkel i dag

Dette er nok første gang jeg har lest en artikkel hvor flere eksperter og vitenskapsfolk uttaler seg og jeg tenker "tullball".

Hvis jeg ikke visste bedre ville jeg tenke det var en konspirasjon, for hvis mange nok kutter i melprodukter må bøndene i dette landet gjøre noe, og det er mye mer kostbart å produsere kjøtt enn hvete.

Videre tenker jeg at matindustrien må gå over til å produsere og selge ordentlig mat - grandiosasalget vil jo stupe.

Til syvende og sist har de ett forklaringsproblen:
- hvordan kan det være farlig å spise rene råvarer, naturlig mat?
- hvordan forklarer de da fedmeepidemien i Europa og USA?
- og ikke minst, hva med alle oss, sannhetsvitner på at lavkarbo i ulike varianer gir bedre helse, lavere vekt, ett bedre liv?

__________________


Divegirl er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat