Vis enkelt innlegg
Gammel 29-08-11, 07:32   #3
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Hvor lenge holder oppstekte kyllingfileter seg i kjøleskapet?

Vi spiser til det lukter, "ser ut" eller smaker suspekt.
Går nok oppi en uke for kyllingfilet.

Kokt torsk - noe kortere. 4-5 dager?
Rå torsk - kommer veldig an på hvor fersk den var da den ble kjøpt. Jo eldre den er jo mørere blir den (fastheten i fiskekjøttet forsvinner). Kan spises helt til den lukter og kjennes sleip og myk ... men jeg vil vel si at fisk er ferskvare og ikke bør ligge mer enn 2, MAKS 3 dager om den er ferskkjøpt. Lag heller fiskekaker av overskuddet mens fisken er frisk. De tåler igjen en ukes tid i kjøleskap.

Kokte egg: ikke skrell dem.. da holder de glatt iallfall 1 uke. Om du skreller dem vil de tørke fra utsiden.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat