Sv: Jeg må nok bite i det sure eplet, eller skal vi si i den saftige brødskiva...
Hei,
Til min fire-åring kjøper jeg brød fra åpent bakeri eller godt brød og får det skåret opp. Da varer det innpå to uker i frysen, han er den eneste som spiser brød jevnlig her i huset, det veier opp for luksus-aspektet. Og jeg tar grovheten med lett hjerte, så lenge det ikke er loff, synes jeg det er bedre med et brød med et minimum av tilsetninger (har lest den usynlige kokken og grøsser...) og åpent bakeri baker i hvert fall på gamle måten med ordentlig heving av deig og ikke blåsing av luftbobler inn i deigen.
Hvis han er den eneste som gjerne vil ha brød, kunne han kanskje være med å lage det? Gammeldags mormor-style baking er veldig populært hos oss. Og min pode liker i hvert fall å gjøre ekte oppgaver.
__________________
You say I'm a bitch like it's a bad thing!!
|