Vis enkelt innlegg
Gammel 29-08-11, 18:43   #1
Jabba
Seniormedlem
 
Jabba sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Rogaland
Innlegg: 3.348
Jabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlys

Sukrin vs Sukrinmelis - og konverteringshjelp ...

Har en oppskrift på en høykarbo ostekake som er vannvittig god!!! Har lyst til å prøve å bake denne lavkarbo....

Bunnen i høykarbo versjon er som følger:
16 Kornmokjeks
70 gr smeltet smør
3 ss sukker

Tenker å erstatte med mandler. Kan det være godt å knuse et Fiberrik knekkebrød å ha i bunnen ?
Bør jeg bruke Sukrin eller Sukrinmelis i stedet for sukker?
Pt har jeg kun Sukrinmelis - men utsetter bakinga hvis det vil fungere bedre med Sukrin....

Fyllet i høykarbo versjonen er som følger:
Lag 1:
4 Tine kremost
2 ts vaniljesukker
2 egg
2,5 dl sukker

Lag 2:
2 beger lettrømme
2 ss sukker
2 ts vaniljesukker

Det blir vel best å bruke seterrømme?
Ville dere brukt Sukrin eller Sukrinmelis i fyllet?
Og hvor mye ???

__________________
<A href="http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqoHp4L/" target=_blank>

Jabba er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat