Sukrin vs Sukrinmelis - og konverteringshjelp ...
Har en oppskrift på en høykarbo ostekake som er vannvittig god!!! Har lyst til å prøve å bake denne lavkarbo....
Bunnen i høykarbo versjon er som følger:
16 Kornmokjeks
70 gr smeltet smør
3 ss sukker
Tenker å erstatte med mandler. Kan det være godt å knuse et Fiberrik knekkebrød å ha i bunnen ?
Bør jeg bruke Sukrin eller Sukrinmelis i stedet for sukker?
Pt har jeg kun Sukrinmelis - men utsetter bakinga hvis det vil fungere bedre med Sukrin....
Fyllet i høykarbo versjonen er som følger:
Lag 1:
4 Tine kremost
2 ts vaniljesukker
2 egg
2,5 dl sukker
Lag 2:
2 beger lettrømme
2 ss sukker
2 ts vaniljesukker
Det blir vel best å bruke seterrømme?
Ville dere brukt Sukrin eller Sukrinmelis i fyllet?
Og hvor mye ???
__________________
<A href="http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqoHp4L/" target=_blank>
|