Vis enkelt innlegg
Gammel 29-08-11, 19:26   #5
Jabba
Seniormedlem
 
Jabba sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Rogaland
Innlegg: 3.348
Jabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlys

Sv: Sukrin vs Sukrinmelis - og konverteringshjelp....

Opprinnelig lagt inn av TonjeKB, her.

Da jeg kjøpte min sukrin i helsekosten, så fikk jeg beskjed om å bruke sukrin i alt som var varmt og kunne smelte de store kornene. Mens jeg skulle bruke sukrinmelis som strø sukker og i alt som var kaldt.. Ergo ville jeg brukt sukrinmelis i hele kaka di siden den ikke skal stekes

Ok - det var jo en lettvint regel....Takk!
Hvor høy varme må egentlig til for å smelte Sukrin ? Jag laget slik gul krem til suksessterte her om dagen og den kokte ei stund....men det knaser fremdeles fælt når jeg spiser den!

2 ss sukker = ?? ss Sukrinmelis ???

__________________
<A href="http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqoHp4L/" target=_blank>

Jabba er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat