Vis enkelt innlegg
Gammel 30-08-11, 19:38   #3
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Kjøttindustri bak lavkarbodietten?

Vel, kjøttindustrien har bomma hos meg iallefall.
Jeg spiser ikke mer kjøtt nå enn tidligere, men jeg spiser mer grønnsaker siden jeg har kutta vekk poteter, ris og pasta.
Jeg spiser heller ikke fint mel eller sukker lenger, men har ikke bytta det heller mot kjøtt
Jeg ville heller trodd det var grønnsaknæringen som fikk seg et oppsving etter hvert som lavkarboen brer om seg.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat