Vis enkelt innlegg
Gammel 30-08-11, 22:56   #13
Heidi M
Medlem
 
Medlem siden: Dec 2010
Hvor: Oslo
Alder: 59
Innlegg: 201
Heidi M er på en erverdig vei

Sv: Hjelp til tapasoppskrifter

Gambas al pil pil (reker i chili)
Disse rekene (dvs. jeg bruker scampi) er fantastiske!

Til ca 25 rå, pillede store scampi

6 ss olje varmes på middels varme

Tilsett:
4 finhakkede hvitløksfedd
1 ts tørket, rød chili i flak
1 ts paprikapulver

Stek i ca ett minutt til det begynner å lukte godt av krydderet

Skru opp varmen til sterk og ha oppi scampiene sammen med:
1-2 ss nypresset sitronsaft
1-2 ss tørr sherry (kan sløyfes)
salt og pepper etter behag

Rør godt og stek scampiene i ca 3 minutter til de er rosa og ugjennomsiktige. Pass på at du ikke steker for lenge, da blir de seige.

Dryss over med 2 ss hakket bladpersille og server snarest med fersk baguette (som du suger opp den deilige sausen med!)

__________________
Det kryper heldigvis nedover......

Start: 68 67 66 65 64 63 62 61 60 :Mål
Heidi M er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat