Vis enkelt innlegg
Gammel 02-09-11, 18:01   #1
linnmajie
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 3
linnmajie er på en erverdig vei

Hvor mye sukrin der det skal være ___g/dl sukker?

Hei! Holder på å skrive om noen oppskrifter til lavkarbo, og jeg lurer veldig på dette med å gjøre om mengden sukker til sukrin. Mener å ha lest et sted at sukrinen har 75% av søtningen som sukker har, men er litt usikker.

Lurer derfor på hvor mye sukrin jeg skal bruke ved:
- 225 g sukker?
- 3 dl sukker?

Noen som har noen regnemåte på dette?
Og bør jeg eventuelt bytte ut en liten del med natreen for å få nærmere smak til sukkeret som det står i denne tråden http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=45414? :-)

Takker for alle svar!

linnmajie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat