Vis enkelt innlegg
Gammel 03-09-11, 16:16   #8
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: Tørrgjær i bakst?

Kan bruke hvetegluten, det hever ganske bra med tørrgjær. Akkurat bakt ett lavkarbo brød som hevet dobbel størrelse. Det er med hvete gluten. Har 2,6 kh pr 100 gram (0,6kh pr skive). Så at gjær ikke kan brukes i lavkarbo er tull.

Men, du kan også bruke bakepulver. Det hever på sure ting som rømme, cf og kulturmjølk.

__________________


marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat