Har brukt oppskrifter her inne som inspirasjon, bl.a. Ingrids 200 g meierismør mykt 4 ss sukrin 2 ss stevia 4 egg 100 g mandelmel 100 g kokosmel 2 ss fiberhusk 2 ts bakepulver 1 ts vaniljeessens 1 dl fløte/melk Ovn på 175 grader. Rør smør (ikke smelt!), sukrin og stevia "luftig" i en 3-5 minutter. Visp inn ett og ett egg. Bland alt det tørre og deretter det våte. Røren er egentlig ganske "porøs". Bruk spiseskjeer til å dekke bunnen i muffinsformene (jeg bruker brett). Legg tre-fire bringebær (frosne) i midten og dekk til med enda en spiseskje røre. form deigen rundt bringebærene. Stekes i 20-25 minutter midt i ovnen. Energi Fett79 %Protein16 %Karbohydrat5 % 30.56 karbs på hele røra fordelt på 12 muffins, 1.71 pr stk, 200 kcal pr stk.