Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-11, 13:18   #14
Opheliia
Seniormedlem
 
Opheliia sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Trondheim
Alder: 34
Innlegg: 661
Opheliia er et fyrlysOpheliia er et fyrlysOpheliia er et fyrlysOpheliia er et fyrlysOpheliia er et fyrlys

Sv: Dere som veier mellom 70 og 85 kg, og skal ned i vekt ...

Opprinnelig lagt inn av oppavsofaen, her.

Hvor mange kg har dere gått ned i uken? Hvor mange karbohydrater holder dere dere til pr dag? Hvor "nazi" har dere vært hva kosthold angår? Har dere trent noe ved siden av?

Og hvor mye veide du/skal du ned?

Maaange spørsmål her..

Jeg startet med ei vekt på 86,7 kg. Nå ligger jeg og dabber rundt 79-80 kg. Startet tja..i mai var vekta rundt 86,7 kg. Så det har ikke akkurat rast ned. Men de fleste tror jeg har gått ned langt mer enn jeg har :P Det er bare gøy. Jeg er ikke høyere enn 166 cm. Så hvis jeg hadde brydd meg noe som helst ang BMI så har jeg jo en lang vei å gå, men altså, jeg bruker størrelse 38 i bukser, 38 i overdeler (har faktisk en i 36/38..haha). Så derfor dropper jeg alt som har med tall og BMI å gjøre.

Jeg har allikevel satt meg et slags liksom-vekt-mål. 75 kg. Så får vi se. Kanskje ned til 70 kg. Men tror ikke jeg vil legger ned enn dit. Jeg har en mistanke om at for lavt tall ikke er noe særlig for meg. Jeg trener vektløfting forresten. Har vært syk og sånn i det siste, men jeg trener stort sett 5 dager i uka. Cardio og vektløfting.

Jeg teller ikke karbohydrater. Jeg bare spiser hva jeg vil (av lavkarbo ofc). Har en "liten regel" for meg selv, mat med mer enn 5 gram kh pr 100 gram spiser jeg ikke Vet flere bruker den! Jeg ligger under 72 gram kh pr dag iallefall. Det er inkludert proteinshakes

__________________
Livet er ikke perfekt, men det er alltid perfekte øyeblikk
Opheliia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Litt av alt og masse vektløfting :D Svar med sitat