Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-11, 20:43   #2
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Får ikke til biff

La biffen ligge innepakka i romtemperatur i kanskje 20 min, steik den IKKJE direkte frå kjøleskapet. Steik den på kvar side (eg likar min bleu, så eg steiker den ikkje lenge) - la den så stå i omnen 2-3 minutt på 50 grader innpakka i aluminiumsfolie, etter at du har steikt i steikepanna. (Panna skal vere HEIT - smøret skal vere noisette - altså nøttebrunt) - då får kjøtet slappe av litt. Eventuell væske frå kjøtet kan brukast til saus. Nam!

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat