Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-11, 21:28   #7
Bønna200
Seniormedlem
 
Bønna200 sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Akershus
Alder: 48
Innlegg: 8.394
Bønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastisk

Sv: Får ikke til biff

Opprinnelig lagt inn av Furine, her.

Som sagt, eg likar mitt kjøt bleu, så det er ikkje så lenge det steiker. Veit ikkje kor steikt du skal ha det? Men romtemperatur, og kviling er lurt.

Jeg vil ha det uten at det renner blod over hele tallerken
Men ikke for godt stekt heller, for da blir det jo som en skosåle Medium da, tenker jeg.

Bønna200 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Veganer. Ren mat og matglede. Svar med sitat