Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-11, 21:32   #9
Bønna200
Seniormedlem
 
Bønna200 sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Akershus
Alder: 48
Innlegg: 8.394
Bønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastiskBønna200 er bare helt fantastisk

Sv: Får ikke til biff

Opprinnelig lagt inn av Jorkla, her.

Hei :-)

Sånn steker man biff (jeg siterer kjæresten, for jeg har ikke peil på å steke biff)

Først må man ha god råvare (da uten veldig synlige "trevler" disse må evt skjæres bort)

Kjøttet må romtempereres
Før kjøttet skal stekes, må pannen varmes godt opp tilsett smør, smøret skal oppi og bli nøttebrunt før kjøttet legges i panna.

Stek biffen(e) ett minutt på hver side slik at den får en fin stekeskorpe, slå deretter varmen ned og snu biffen(e) ofte, steketide skal totalt være på 3-5 min (kommer ann på tykkelsen)

Legg biffen inn i stekeoven i ca 4 min på 150grader.

Jeg får ihvertfall servert go`biff..

Lykke til

Takk Prøve det

Bønna200 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Veganer. Ren mat og matglede. Svar med sitat