Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-11, 22:38   #15
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Får ikke til biff

Opprinnelig lagt inn av FrkMarge, her.

*Entrecôte er det masse hinner i og da blir det seigt. Det hvite er ikke bare fett. Denne må virkelig bankes om den skal bli spiselig.

Jeg tror du må ta deg en tur på Trancher i Oslo, så endrer du raskt mening http://www.trancher.no/

Og btw, indrefilet smaker lever Vi spiser stort sett bare entrecote, og den er aldri seig. Og veldig sjelden senete. Kjøper de hele fra First Price eller Nordfjord. Gilde sin er garantert seig uansett.
For medium biff, stek til konsistensen er som når du klemmer på den tykke delen av hånda under tommelen

__________________
Persistance pays!

Sist redigert av Carisma : 08-09-11 kl 22:54.
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat