Sv: Ukesmenyer
Mandag: Hel grillet kylling - ”smør dampet grønnsaker”
Tirsdag: Spiser ute
Onsdag kokosmelk gryte med scampi og fisk; Grønnsaker; Kinakål, brokkoli, blomkål, løk, hvitløk, chili og bok choy wok
Torsdag: Pad Thai: http://comfybelly.com/2010/09/zucchini-pad-thai/
Fredag: Ørret på grillen. – wok grønnsaker
Tirsdag: Nakkekotteletter
Onsdag: Svinekam
Torsdag: Hvit fisk Torsk
Fredag: Thai oksesuppe
Lørdag:Wok med svinekjøttstrimler og kokossaus
Søndag: Lammegryte (lammebog, zucchini, tomat, løk, hvitløk)
Mandag : Nakkekoteletter i biter stekt med thai grønnsaker (stekt sammen med sitron gress, galangal, chili, løk, hvitløk)
Tirsdag Steinbit eller brosme filet i kokosmelk:
http://www.thaiguiden.no/start/mat/t...isk-carry.html
Onsdag
Torsdag: Kyllinglår med tomater, brokkoli, sitron og couscous – må justeres litt slik at alle kan spise det
Fredag: Kalkunlår i timian hvitløk lake
tirsdag: Torsk med ingefær erter
onsdag: indisk gryte med svin
torsdag: biffstrimler i wok med sitrongress + wokgrønnsaker
fredag: kyllinglår i kokos curry saus
lørdag: nakkekoteletter i ovn + fløte curry saus
søndag: salt lammelår
mandag: Helstekt kylling
__________________
Paleolitisk lav Oksalat kosthold
|