Opprinnelig lagt inn av Doris Halla på deg, vennen! Du skal kjøpe KALDPRESSET RAPSOLJE - enten på Svinesund, eller på Askim Frukt- og Bærpresseri. DET kan du steke alt mulig i - og det er en olje som tåler høye temperaturer. Jomfruoljer skal man være varsomme med de skal brukes som krydder eller dressing - jo edlere oljer, jo kaldere skal de ha det
Opprinnelig lagt inn av Doris
Halla på deg, vennen! Du skal kjøpe KALDPRESSET RAPSOLJE - enten på Svinesund, eller på Askim Frukt- og Bærpresseri. DET kan du steke alt mulig i - og det er en olje som tåler høye temperaturer. Jomfruoljer skal man være varsomme med de skal brukes som krydder eller dressing - jo edlere oljer, jo kaldere skal de ha det
At kaldpresset rapsolje tåler høye temperaturer er vel litt relativt? ca 160C tåler den før farlige ting begynner å skje, men det er varmt det altså. (Da er Oliven olje bedre , kokosolje eller smør til steking. )